Fest & storkøb

Skal du holde fest eller ønsker du at købe stor ind?

Festmiddag

  • Skal du holde fest, bryllup, konfirmation, fødselsdag eller et andet større festarrenment hvor du skal bruge større mængder kød og andre fødevarerprodukter? Så kan du med fordel kontakte Slagter Sørensen & Co., og lade os komme med et uforpligtende tilbud på de produkter du skal bruge til festen.
  • Det eneste du behøverat gøre er, at sendes os en mail med dine ønsker så vender vi tilbage med et seriøst festtilbud.

Festival - sportsfest - koncert

  • Skal din klub/forening afholde en fesival, sportsfest, koncert eller et større arrangement hvor i skal bruge mange grillpølser til videresalg, så tøv ikke med at kontakte Slagter Sørensen & Co. for et godt tilbud. Vi kan lave grillpølser fuldstændig som du ønsker dem både i smag og størrelse. Vi bruger selvfølge kun helt friske råvarer og de bedste krydderier i vores pølser.

Firmaaftale

  • Arbejder du i en virksomhed som tillader, at vi sender dine indkøb på firmaadressen, så kan du med fordel Vi sender i ny og næ gode slagtertilbud som kun gælder dig og dine kollegaer i firmaet hvor du arbejder.
  • OBS. Det er vigtigt, at firmaet hvor du arbejder er indforstået med, at dine indkøb bliver sendt til firmaadressen. Slagter Sørensen & Co. tager ingen forsendelser retur ved misforståelser omkring denne ordning. 
  • Er du i tvivl om din arbejdsplads allerede er med vores firmaordning, så kontakt vores kundeservice.

 
Slagter Sørensen ApS
Fabriksvej 14
6920 Videbæk
Telefon: +45 61 39 44 10

Email: info@slagtersorensenogco.dk