Har du brug for nødslagtning?

Har du brug for hjælp til nødslagtning af et af dine dyr, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi nødslagter alle firbenede dyr, som eksempelvis kvæg, grise og geder. Vi har stor ekspertise indenfor området og vejleder derfor også gerne dig, hvis du har brug for det. 

Har du dyr som ønsker skal slagtes på normal vis, så hjælper vi også gerne med det. Efter alle typer af slagtninger parterer vi dyret, så det passer til dine ønsker og så det kan anvendes til det du ønsker. På denne måde tror vi på, at du får mest glæde af kødet.  

Se vores priser.

Hvornår må man foretage nødslagtning?

Nødslagtning må kun foretages på sunde og raske dyr. Derfor kan omstændighederne eksempelvis være, at dyret er blevet skadet ved eksempelvis benbrud eller bækkenbrud. Nødslagtning kan også foretages på dyr, som er for urolige eller nervøse til at kunne klare transporten hen til slagteriet. 

Da det er lovgivningen som bestemmer, hvornår et dyr må nødslagtes, er det nødvendigt at dyret tilses af en dyrlæge inden nødslagtning. Ved kontakt til dyrlæge laves en dyrlægeerklæring. Denne dyrlægeerklæring medbringes når dyret skal nødslagtes. 

Hurtig og effektiv nødslagtning

Når et dyr kommer til skade, så er det vigtigt, at hjælpen kommer hurtigt og effektivt af både dyreværnsmæssige og kødkontrolmæssige hensyn. Vi er meget erfarne på området, og derfor ved vi, at timerne efter ulykken er afgørende.

Derfor står vi altid klar til at nødslagte omkring Ringkøbing, Skjern, Herning og Videbæk. Vi afliver dyret på en human måde, og vi medbringer efterfølgende dyret til slagteriet.

Ring hvis du har brug for nødslagtning

Hvis du har brug for nødslagtning efter kontakt med dyrlæge, skal du ikke tøve med at tage kontakt til Slagter Sørensen & Co.

Vi får klar til at hjælpe dig, hvis ulykken er sket omkring Skjern, Ringkøbing, Herning eller Videbæk. Du får fat på os ved at ringe på telefon +45 61 39 44 10 eller +45 29 31 66 44