Hjælp til nødslagtning

Hos Slagter Sørensen hjælper vi med nødslagtning. Nødslagtning udføres på et tilskadekommet dyr ved eksempelvis benbrud eller bækkenbrud. Nødslagtning foretages også, hvis dyret ikke kan transporteres til slagterhuset, fordi det er nervøst og ikke kan indfanges. Vi afliver dyret på en human måde, og vi medbringer efterfølgende dyret til slagterhuset. Det er meget vigtigt, at dyret er sundt og rask, når det skal slagtes, og derfor er det nødvendigt, at dyret tilses ved en dyrlæge inden nødslagtning. Ved kontakt til dyrlæge laves en dyrlægeerklæring. Dyrlægeerklæringen medbringes.

Hurtig og effektiv nødslagtning

Når et dyr kommer til skade, så er det vigtigt, at hjælpen kommer hurtigt og effektivt af både dyreværnsmæssige og kødkontrolmæssige hensyn. Vi er meget erfarne på området, og derfor ved vi, at timerne efter ulykken er afgørende. Derfor står vi altid klar til at nødslagte omkring Ringkøbing, Skjern og Videbæk.

Ring og få hjælp med nødslagtning

Efter vejleding ved dyrlæge skal du ikke tøve med at ringe til os, hvis ulykken er sket i området omkring Skjern, Ringkøbing og Videbæk. Vi står klar til at hjælpe, og vi udfører arbejdet på en erfaren måde uden dikkedarer. Vi fanges bedst på telefon 61 39 44 10 eller 29 31 66 44, eller skriv en mail til info@slagtersorensenogco.dk.

 

Læs blandt andet om vores populære pølser