Hos Slagter Sørensen & Co. har vi vores eget pølsemageri, hvor vi selv producerer vores egne pølser. Vi tror på, at man får gode pølser, når man bruger gode råvarer. Derfor udvælger vi kødet til vores pølser med omhu. 
Har du et dyr, som er klar til slagtning, så vi kan lave pølser af noget af kødet, så hjælper vi også med. Efter slagtningen parterer vi dyret og udvælger det kød vi finder bedst egnet til den type pølser, du ønsker. Vi giver råd og vejledning til, hvad vi anbefaler, at du bruger det resterende kød til.

Se vores priser.

Pølser med højt kødindhold

Vi producerer alle vores pølser med højt kødindhold, da vi tror på at dette giver den bedste smag og bedste kvalitet. Vi bruger kun dansk opdrættet og dansk slagtet kød i vores pølser. Derudover har vi et godt samarbejde med landmænd, som alle tror på den samme kvalitet i kødet, som vi gør. 
Så hvis du ønsker at servere nogle lækre pølser i god kvalitet for din familie eller dine gæster, så kan du trygt servere pølser fra Slagter Sørensen & Co. Hvis du er i tvivl om hvilken slags pølse, der passer bedst til det mad, du ellers vil servere, så hjælper vi gerne med at finde frem til den rette type pølse og med den rette smag, så pølsen passer og tilbehøret passer sammen. 

Forskellige slags pølser

I vores pølsemageri producerer vi forskellige slags pølser. Alle vores pølser er gode til forskellige formål. Vi laver blandt selv vores egne:

Bestil pølser i dag

Har du spørgsmål til vores pølser eller ønsker du at bestille nogle, så tag endelig kontakt til os. Uanset om du ønsker pølser til spisebordet derhjemme eller til et større arrangement, så kan vi hjælpe dig med dit valg af pølser. Du kan bestille pølser ved at ringe på telefon +45 61 39 44 10 eller +45 29 31 66 44 eller på mail info@slagtersorensenogco.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Pølser