Hos Slagter Sørensen & Co. i Videbæk nær Skjern, Herning og Ringkøbing producerer vi vores egne pølser, i vores eget pølsemageri. Vi tror på, at man får et godt produkt, når man bruger gode råvarer. Derfor udvælger vi kødet med omhu. 

Har du et dyr, som er klar til slagtning, så vi kan lave pølser af noget af kødet, så hjælper vi også med. Efter slagtningen parterer vi dyret og udvælger det kød vi finder bedst egnet til den type pølser, du ønsker. Vi giver råd og vejledning til, hvad vi anbefaler, at du bruger det resterende kød til.

Se vores priser.

Pølser med højt kødindhold

Vi producerer alle vores pølser med højt kødindhold, da vi tror på at dette giver den bedste smag og bedste kvalitet. Vi bruger kun dansk opdrættet og dansk slagtet kød i vores pølser. Derudover har vi et godt samarbejde med landmænd, som alle tror på den samme kvalitet i kødet, som vi gør. 

Så hvis du ønsker at servere nogle lækre pølser i god kvalitet for din familie eller dine gæster, så kan du trygt regne med Slagter Sørensen & Co.

Hvis du er i tvivl om hvilken slags pølse, der passer bedst til det mad, du ellers vil servere, så hjælper vi gerne med at finde frem til den rette type pølse og med den rette smag, så den passer samme med tilbehøret. 

Forskellige slags pølser

I vores pølsemageri producerer vi forskellige slags pølser, med hvert deres formål. Vi laver blandt andet selv vores egne:

Bestil i dag

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille noget, så tag endelig kontakt til os. Uanset om du ønsker pølser til spisebordet derhjemme eller til et større arrangement, så kan vi hjælpe dig. Du kan bestille ved at ringe på telefon +45 61 39 44 10 eller +45 29 31 66 44 eller på mail info@slagtersorensenogco.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Pølser