Vi tilbyder lækre pølser til grillen i butikken

I vores eget pølsemageri hos Slagter Sørensen & Co. i Videbæk nær Skjern, Herning og Ringkøbing fremstiller vi vores egne grillpølser. Vi bruger vores egne opskrifter, og derfor vejleder vi også gerne i hvilken grillpølse, der passer bedst til din smag.

Udover grillpølser laver vi også vores egne frankfurtere og spegepølser i vores pølsemageri. Så uanset om du har lyst til en pølse på grillen, på rugbrødet eller noget helt tredje, så kan vi tilbyde dig lækre pølse i god kvalitet. 

Bestil allerede i dag

Højt kødindhold i vores grillpølser

Kødet i vores grillpølser er nøje udvalgt til for at opnå den bedst mulige kvalitet i vores pølser. Kødindholdet i vores pølser er højt, da vi tror på, at det giver en god smag.

Derudover har vi et godt samarbejde med flere landmænd, som alle leverer dansk opdrættet og dansk slagtet kød til vores pølser. Vores samarbejdspartnere tror på den samme gode kvalitet i kødet, som vi gør. 

Grillpølser til fest og større arrangementer

Står du overfor at arrangere en større fest, som fødselsdag, firmaevent, bryllup eller måske sommerfest for virksomheden, så kan Slagter Sørensen & Co hjælpe dig. Ud fra vores udvalg hjælper vi med at finde den rette grillpølse, som passer til det mad, du vil servere. Vi giver også gerne råd til, hvilken slags tilbehør du kan servere sammen med vores forskellige typer af pølser, hvis det er det du har brug for. 

Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på det mad, du ønsker at servere for dine gæster. 

Vi tilbyder blandt andet:

Ønsker du en bestemt type grillpølser?

Uanset om du skal bruge 4 eller 40 pølser, så giver vi gerne et tilbud på det antal grillpølser, som du har brug for. Har du brug for mange pølser, er der også mulighed for mængderabat.

Du kan høre mere om vores priser ved at ringe på enten +45 61 39 44 10 eller +45 29 31 66 44 eller du kan sende en mail til info@slagtersorensenogco.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.