Køb hjemmelavede spegepølser i Videbæk

Hos Slagter Sørensen & Co. i Videbæk nær Skjern og Herning har vi vores eget pølsemageri, hvor vi fremstiller spegepølse efter vores egne opskrifter. Vi sammensætter kød med de rette krydderier i vores spegepølser for at give den bedst mulige smagsoplevelse.

Derudover tilsætter vi så vidt muligt så lidt tilsætningsstoffer som muligt.
Udover spegepølse fremstiller vi også pølser, grillpølser og frankfurtere i vores eget pølsemageri.

Vi bruger vores egne opskrifter til alle typer af pølser og vi vejleder dig gerne i vores sortiment, så du kan få en pølse, som passer til din smag og det mad du skal servere sammen med. 

Se priser

Peberspegepølse

Salami spegepølse

Dansk spegepølse med højt kødindhold

Vi tror på at et højt indhold af kød giver den bedste smag - derfor har vi et højt kødindhold i alle vores spegepølser. Kødet i vores spegepølser er valgt med omhu og vi bruger derfor kun kød som er dansk opdrættet og dansk slagtet. Vi har et godt samarbejde med flere landmænd, som alle tror på den samme kvalitet i kødet som vi gør. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken spegepølse du skal vælge, så vejleder vi dig gerne i at finde en spegepølse, som falder i din smag. Når du køber spegepølser hos os, er du sikret en god kvalitet og at alle ingredienser i spegepølsen er valgt med omhu. 

Hør mere om priserne på vores spegepølser

Brænder du inde med spørgsmål om vores spegepølser eller ønsker du at vide mere om vores priser, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 61 39 44 10 eller +45 29 31 66 44, eller du kan sende en mail til info@slagtersorensenogco.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.