Bestil frankfurtere til grillen hos os

Hos Slagter Sørensen & Co. i Videbæk nær Skjern, Herning og Ringkøbing laver vi i vores pølsemageri vores egne frankfurtere. Vores følger den klassiske opskrift med et indhold af både svine- og oksekød. Vi tilsætter en blanding af krydderier og andre smagsgivere, som er nøje udvalgt til at passe til netop frankfurteren. 

Vi laver også vores egne grillpølser og spegepølser. Hvis du er i tvivl om hvilken type eller smag af pølse du skal vælge, så hjælper vi dig gerne med at finde frem til den rette pølse, uanset om det er en frankfurter eller en anden type pølse. 

Bestil allerede i dag

Frankfurter med højt kødindhold

I både vores frankfurtere og de andre typer af pølse vi laver tror vi på, at kød i god kvalitet gør en pølse god. Derfor laver vi vores frankfurtere med højt kødindhold af dansk opdrættet og dansk slagtet kød. Vi udvælger kødet til vores frankfurtere med omhu for at kunne give dem den bedst mulige smag. 

Når du køber frankfurtere og andre pølser hos os, vejleder vi dig gerne i, hvordan du bedst tilbereder dem, så smag og konsistens passer til dit temperament. Vi hjælper gerne med forslag til, hvad der smager godt at servere til vores frankfurtere. 

Køb frankfurtere i butikken eller ring og bestil

Vil du vide mere om vores frankfurtere eller ønsker du at bestille nogen til din næste middag eller arrangement, så tag endelig kontakt til os. Du bestiller vores frankfurtere ved at ringe på telefon +45 61 39 44 10 eller +45 29 31 66 44 eller ved at sende en mail til info@slagtersorensenogco.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du er i tvivl om det er en frankfurter, der passer til det mad, du vil servere, så hjælper vi gerne med at finde frem til den rette type pølse til din middagsret.