Hos Slagter Sørensen & Co. i Videbæk nær Herning og Skjern tilbyder vi slagtning af dyr på vores eget slagteri. Dette betyder at vi både slagter og partere dyret hos os. Vi har samarbejdspartnere til at hjælpe med transporten hen til slagteriet, men man kan også vælge selv at sørge for transporten.

Har du et dyr som er kommet til skade og derfor er nødvendig at slagte, hjælper vi også med nødslagtning som foregår der hvor dyret er.

Se vores priser.

Velfærdsslagtning - slagtning med fokus på dyret

Når vi foretager slagtninger, gør vi det med fokus på dyrets velfærd. Det betyder, at vi prøver at gøre slagtningen så human så muligt for ikke at påføre dyret unødig stress. Dette foregår blandt andet ved, at slagtningen foregår i rolige omgivelser.

Dyret drives nænsomt fra stald gennem en drivgang til en skydeboks. Vi foretager hængende slagtning som på de store slagterier og trækker huden af med hudaftrækker. Dette giver en bedre slagtehygiejne og pænere slagtekroppe.

Slagtning af bl.a. kvæg, grise, lam og vildt 

Vi tilbyder slagtning af alle firbenede dyr, som kvæg, grise, lam og mange andre dyr. Vi foretager slagtning med fokus på velfærd af alle typer af firbenede dyr. Og alle slagtninger foregår så humant som muligt.

Svin, lam, får og geder aflives med el-bedøver. El-bedøveren opsamler data fra hver enkelt aflivning. Dette bruges som dokumentation over for dyrlægerne. Når dyrene er indleveret i stald bliver de synet af lokal dyrlæge og efter slagtning bliver slagtekroppen og organer synet.

Tilmeld dyr til slagtning

Har du et eller flere dyr, som du ønsker slagtet kan du tilmelde dine dyr i formularen nedenunder.

Skulle du have spørgsmål, som du ønsker besvaret kan vi kontaktes på telefon +45 61 39 44 10 eller på mail info@slagtersorensenogco.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Praktisk info
Med hensyn til indtransport er der mulighed for selv at komme med dyrene eller vi kan henvise til følgende vognmænd:
Hans Skov – Borris Tlf: 97 36 61 05 / 40 79 40 22
Brian Nielsen – Aulum Tlf: 40 26 24 96
Frits i Vorgod Tlf: 24 86 41 81

Du kan kun vælge mandage til slagtning