Hos Slagter Sørensen & Co. i Videbæk nær Skjern, Herning og Ringkøbing tilbyder vi dansk wagyu kød i høj kvalitet. Vi har et godt samarbejde med flere landmænd, som opdrætter deres kvæg under de forudsætninger, som giver det bedst mulige wagyu kød. På vores slagteri skærer vi kødet i de udskæringer, som du ønsker at få.
Har du et kvæg af wagyu racen eller en anden race som du ønsker slagtet, så hjælper vi gerne med det. Vi foretager også nødslagtninger efter lovgivningen, hvis du har et dyr, som har været uden for en ulykke.
Hvad er wagyu kød?
Wagyu kød stammer fra kvægracen wagyu, som oprindeligt stammer fra Japan. Wagyu kød har en helt speciel fedtmarmorering, som smelter ind i kødet under stegningen og derved får kødet en helt fantastisk smag, som man ikke får ved andre kvægracer. Marmoreringen på kødet, gør wagyu kød mere mørt og helt vildt lækkert at spise.
Kvæg af wagyu racen har en bedre levestandard end mange andre kvægracer og dette er derfor med til at hæve standarden på kødet. At kvægene lever godt er med at forbedre smagen i kødet.
Wagyu kød fra Danmark
Når vi siger at vi sælger dansk wagyu, så betyder det at kødet kommer fra kvæg i wagyu racen, men de er både opdrættet og slagtet i Danmark.
Det betyder at hele processen fra mark til bord er foregået i Danmark. Alt det wagyu vi sælger er dansk certificeret wagyu kød, som er din forsikring for at du får kød fra den ægte wagyu race.
Køb dansk wagyu kød hos Slagter Sørensen & Co.
Vi sælger wagyu kød i forskellige udskæringer og har du specielle ønsker til dine udskæringer, så hjælper vi også gerne med det. Hvis du vil vide mere om hvilke udskæringer af dansk wagyu kød du kan købe hos os eller vores priser, så tag endelig kontakt til os.
Vi kan kontaktes på telefon +45 61 36 44 10 eller +45 29 31 66 44, eller du kan sende en mail til info@slagtersorensenogco.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.