Lækre pølser i flere varianter

I vores slagteri har vi stor erfaring med flere forskellige kødudskæringer, men vi er i særdeleshed kendt for vores store udbud af lækre pølser. Vi sælger pølser i flere forskellige varianter, og du finder derfor den helt rigtige til både grillen til rugbrødet og til store festarrangementer. Vi sælger bl.a. frankfurtere, grillpølser og spegepølser i Videbæk nær Skjern og Ringkøbing.

Mindst én pølse til alle grillarrangementer  

I Danmark elsker vi at grille, og til de fleste grillaftener er pølsen en fast del af menuen. Derfor går vi meget op i, at pølsen skal være lækker, og at kødet skal være i topkvalitet. Vi er kendt for at fremstille pølser med et maksimalt indhold af kød, og vi går aldrig på kompromis med kødets kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du ikke får en middelmådig pølse med hjem, når du køber den ved os.

Ring og bestil dine pølser i dag

Hvis du er vært for en stor fest, fødselsdag eller et sportsarrangement, så vil vores pølser med sikkerhed falde i dine gæsters smag. Du kan også ringe, selvom du ikke skal stå for en større begivenhed. Vi er altid klar med gode råd og vejledning til dit valg af pølser, og hvis du bor i omegnen omkring Ringkøbing, Skjern og Videbæk, så kan du komme forbi vores slagteri eller ringe til os på telefon 61 39 44 10 eller 29 31 66 44, eller du kan skrive en mail til info@slagtersorensenogco.dk.

 

Pølser fra slagteren i Ringkøbing, Skjern og Videbæk